Betingelser

 

Priser og kvantumsrabatter

Prisene er basert på uttak i hele forpakninger, og det gis rabatt ved økende kvantumsuttak. Alle priser er oppgitt eks. mva.

Salgsbetingelser

Vi selger kun til firmaer, og samtlige priser er oppgitt eks. mva. Det beregnes et gebyr på kr 100,- ved bestillinger under kr 600,- eks. mva. Ved levering av varer uten retur av europall vil det beregnes en kostnad på kr 230,- pr. pall.

Betalingsbetingelser

Våre standard betalingsbetingelser er netto pr. 15 dager. Kredittsjekk av nye kunder vil bli foretatt og forskuddsbetaling kan i enkelte tilfeller være aktuelt. Faktura vil bli sendt på e-post dersom ikke annet er oppgitt. Ved spørsmål om betaling generelt eller betalingsbetingelser, ta kontakt med oss.

Frakt og leveringsbetingelser

Ved kjøp av varer over kr 3000,- eks. mva. leverer vi fraktfritt i Oslo og Akershus - med unntak av voluminøse produkter. Voluminøse produkter som pallecontainere, posthylser, pelaspan og ruller med folie og bølgepapp vil bli belastet med frakt til kostpris. Andre ordre under kr 3000,- med levering innen Oslo og Akershus vil bli belastet med kr 450,- i frakt for leveringer på pall og noe mindre ved levering av kolli. 

For leveranser i resten av landet tilbyr vi frakt til konkurransedyktige priser.

Har du spørsmål om frakt, ta kontakt med oss på telefon 22 65 60 00.

Forbehold

Det tas forbehold om eventuelle trykkfeil i vår varekatalog. Prisjustering kan forekomme uten forvarsel grunnet spesielle forhold i markedet som for eksempel betydelige valutaendringer eller force majeures.