Om oss

Velkommen til oss i Best Emballasje AS

Best Emballasje AS tilbyr et stort utvalg av nye produkter innen emballasje, butikk- og gaverekvisita, samt sikkerhets- og forseglingsløsninger.

Firmaet er videreutviklet fra selskapet Sikkerhet & Forsegling AS, som har vært en betydelig aktør innen salg og utvikling av forseglingsprodukter- og løsninger siden år 2000.

Vårt team består av 6 personer, hvor flere av oss har mer enn 20 års erfaring innen distribusjon og salg av emballasje- og sikkerhetsprodukter.

Komplett utvalg av produkter
I vår nettbutikk finner du et vidt sortiment av produkter for rask levering. Alle våre produkter lagerføres på vårt nye 1500 m2 store lager i Oslo, og vil derfor kunne distribueres i løpet av 1-2 dager.

Vi er gode på spesialtilpassede produkter
Har du behov for et spesielt produkt, hjelper vi deg med å finne den beste løsningen. Vi leverer emballasje- og sikkerhetsprodukter i forskjellige kvaliteter, og i andre formater med og uten trykk.

Levering i hele landet
Vi leverer varer over hele landet, og våre transportavtaler innen transport og logistikk muliggjør en rask og effektiv forsendelse av din bestilling. Har du spørsmål om levering og leveringstid er det bare å ta kontakt med oss på telefon 22 65 60 00. Les mer om våre leveringsbetingelser her.

Vårt mål er god service og fornøyde kunder
Vi ser frem til å gi deg nyttige råd og anbefalinger om gode emballasje- og sikkerhetsløsninger.

Har du behov for å få tilsendt en vareprøve, eller få besøk av en av våre selgere, så er vi behjelpelige med det å ordne det.

Vi ønsker nye og gamle forbindelser velkommen!

Peder Wiborg
Daglig leder